Dinkić podneo ostavku

Izvor: Glas javnosti, Beta, 16.Feb.2011, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić podneo ostavku

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić podneo je danas ostavku, potvđeno je agenciji Beta u stranci G17, čiji je Dinkić predsednik.

U obrazloženju, Dinkić je rekao da je podneo ostavku jer želi da ubrza postupak svog izlaska iz vlade i da ne bi opterećivao rad Skupštine Srbije.

"Želim da vlada ostane stabilna do kraja mandata i ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da budem doživljen kao prepreka evropskim integracijama Srbije", naveo je Dinkić u obrazloženju koje je uputio premijeru i predsednici Skupštine, Mirku Cvetkoviću i Slavici Đukić-Dejanović.

"U interesu konsolidacije privrede nakon ekonomske krize, kao predsednik G17 plus, člana vladajuće koalicije, predložiću vam kandidata za novog ministra ekonomije i regionalnog razvoja, kao i kandidate za nove ministre u resorima koji prema koalicionom sporazumu pripadaju G 17 plus", rekao je Dinkić.

Premijer Srbije je juče pokrenuo postupak za razrešenje Dinkića sa mesta ministra ekonomije. Cvetković je predložio i smenu državnog sekretara Ministarstva finansija Slobodana Ilića.

U međuvremenu, ostavku je podnela ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović iz G17 plus.

Pocelo je pocelo..

Podnio ostavku? Da vidimo sta ce sad Beogradsko sudstvo! Hoce li pokrenuti optuzbe?

Да видимо очели сад да врати оно шта је опљачко и покрао,сад би било ред да га стрпају 40година иза решетак и негде да ради у каменолому да мало осети како је то кад зарађујеш крваво а лопови ти узму све на превару...

Kako ga samo nije stid da podnosi ostavku na mesto sa koga je proteran uz obrazlozenje da nije dobro vrsio svoje poslove i da je naneo ogromnu stetu ekonomiji srbije. Ko ima pravo uopste da raspravlja o toj ostavci, ona je bespredmetna iz razloga koji sam naveo. Jednostavno taj covek je bez obraza, nemorlan i spreman na sve lazi ovog sveta samo kako bi izvukao za sebe neku kosrist. Ko moze vise posle ovog nogiranja iz vlade da saradjuje sa takovim covekom. Mogu samo oni koji gledaju samo svoje vlastite interese.

Kakav laznjak! Otisao iz vlade da bi radio prljave stvari iza kulisa i nekaznjivo!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.