Dinkić otkrio: Velja neće biti ministar poljoprivrede

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2012, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić otkrio: Velja neće biti ministar poljoprivrede

Lider URS Mlađan Dinkić napisao je na svom Tviter profilu da Velimir Ilić neće biti ministar poljoprivrede u novoj Vladi Srbije.

Nakon što su SPS, SNS i URS dogovorili koaliciju, počela su nagađanja ko će biti ministri u novoj Vladi Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Za sada je jedino poznato da će premijer biti lider socijalista Ivica Dačić, a o ministarskim mestima se još niko nije izjašnjavao.

Lider Ujedinjenih Regiona Srbije Mlađan Dinkić otkrio je na Tviteru da predsednik Nove Srbije Velimir Ilić neće biti budući ministar poljoprivrede.

Vršilac dužnosti predsednika Srpske narodne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sednice Glavnog odbora partije, da će nova vlada Srbije biti formirana najverovatnije u periodu od 15. do 24.jula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dinkić na Tviteru: Velja neće biti ministar poljoprivrede

Izvor: Blic, 02.Jul.2012, 01:35

Lider Ujedinjeni regiona Srbije Mlađan Dinkić napisao je danas na svom nalogu na Tviteru na predsednik Nove Srbije Velimir Ilić neće biti ministar poljoprivrede u novoj vladi...SPS, SNS i URS su dogovorile vladajući koaliciju, na osnovu čega je predsednik Srbije Tomislav Nikolić mandat za formiranje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.