Dinkić ne da svoj resor

Izvor: B92, 07.Jun.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić ne da svoj resor

Beograd -- Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio da je potrebna rekonstrukcija vlade, ali je dodao da nema nameru da razgovara o podeli svog resora.

Dinkić, koji je i lider URS, rekao je da treba pogledati rezultate rada ministara i razgovarati o njihovom učinku, kao i o tome da je URS otvoren za diskusiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i napomenuo da su "neki resori teži, a neki lakši".

Na pitanje novinara da li očekuje podelu svog resora na finansije i privredu, o čemu su mediji pisali, Dinkić je rekao da nema nameru o tome da razgovara dok traje ova vlada.

On je naveo da je vlada mogla da se napravi bez njega, ali da je on prihvatio "najvrući krompir".

Dinkić je precizirao i da se rekonstrukcija ne odnosi samo na ministre, već i na državne sekretare i ostale članove vlade.

Ministar finansija i privrede rekao je danas i da će se vladajuća koalicija danas u 18 sati sastati i raspravljati o ekonomskoj situaciji u državi.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Sindikati napravili veliku štetu Galenici

Izvor: Politika, 07.Jun.2013

BEOGRAD – Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas da su sindikati Galenike, protiveći se privatizaciji protestima, napravili veliku štetu Galenici, jer su oterali multinacionalnu kompaniju Valeant, koja je bila jedina zainteresovana, i uticali da odustane od tendera...„Sindikati...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.