Dinkić na Tviteru, ali ne u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2013, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić na Tviteru, ali ne u Sremskoj Mitrovici

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić objavio je jutros na svom Tviter nalogu da je upravo potpisao ugovor sa kompanijom Kuper standard automotive (Cooper Standard Automotive), ali se u 11 časova nije pojavio u Sremskoj Mitrovici, na polaganju kamena temeljca za fabriku, iako je bio najavljen."Upravo potpisao ugovor sa Cooper Standard Automotive, koje je moj tim doveo u Sremsku Mitrovicu. 500 ljudi dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posao u novoj fabrici", objavio je Dinkić jutros oko devet sati na tviteru.U Sremskoj Mitrovici danas se polaže kamen temeljac za izgradnju fabrike automobilskih zaptivnih sistema Kuper Standard, u koju će biti investirano 35 miliona evra.Kako je i najavljeno, ovom događaju prisustvuju premijer Srbije Ivica Dačić sa saradnicima, ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, predstavnici Kuper Standarda, lokalne samouprave, Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Fonda za podršku investicija u Vojvodini (VIP fond), Unikredit banke i drugih firmi.Najavljeno je da će polaganju kamena temeljca prisustvovati i ministar Dinkić, koji se - nije pojavio. Premijer Dačić je sinoć predlažio da Vlada Srbije nastavi rad bez URS-a i Mlađana Dinkića.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Kamen temeljac za fabriku "Kuper standard"

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2013

SIMBOLIČNIM polaganjem povelje o izgradnji fabrike gumenih i plastičnih auto-delova američke kompanije "Kuper standard" u Sremskoj Mitrovici u temelje, zvanično je označen početak izgradnje fabričkog kompleksa na 18.000 kvadratnih metara u Severnoj industrijskoj zoni u Sremskoj Mitrovici. Tu će...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.