Dinkić: Nisam u svađi sa Vučićem

Izvor: RTS, 12.Jun.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nisam u svađi sa Vučićem

Mlađan Dinkić rekao da su neistiniti medijski navodi o sukobima u Vladi i njegovoj navodnoj svađi s Aleksandrom Vučićem.

Ministar privrede i finasija Mlađan Dinkić rekao je u Zaječaru da su neistiniti medijski navodi o sukobima u Vladi i njegovoj navodnoj svađi s prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Dinkić kaže da odlično sarađuje sa Aleksandrom Vučićem i da su napisi o svađi "najobičnije laži".

"Prvi koji me je pozvao oko tog teksta oko ponoći bio je gospodin Vučić, zvao me je iz Rima i pitao kad smo se nas dvojica posvađali. Ja sam rekao 'o čemu govoriš'? A on kaže piše u Blicu, Ja nisam ni pogledao tada taj Blic", rekao je Dinkić.

"Kada bi obraćao pažnju na svaki novinski naslov ne bih ovaj posao ni radio poslednjih sedam, osam godina", rekao je ministar finansija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.