Izvor: S media, 04.Jan.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Moje mišljenje o Mirkoviću lični, a ne partijski stav

Lider Ujedinjenih regiona Srbije i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da je potpuno besmisleno da se njegovo lično mišljenje o postavljenju menadžera Saše Mirkovića na mesto pomoćnika ministra saobraćaja prenosi na međupartijski nivo.

"Potpuno je besmisleno da se moje lično mišljenje o nekom pojedincu prenosi na međupartnerski nivo. Ja sam rekao sve što sam imao i mislim da to nema nikakve veze sa međupartnerskim odnosima", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Dinkić u Trsteniku.

Dinkić je istakao da odlično sarađuje i sa predsednikom države Tomislavom Nikolićem i sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem, kao što dobro sarađuju i URS i SNS.

Na konstataciju da partneri iz SNS ne posmatraju ovaj događaj na isti način, Dinkić je rekao: "Razgovaraće se, ali mislim da je to već sve prošlost".

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Milan Obradović/AV
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Izneo sam lični stav o Mirkoviću"

Izvor: B92, 04.Jan.2013

Beograd -- Mlađan Dinkić kaže da je potpuno besmisleno da se njegovo lično mišljenje o postavljenju Saše Mirkovića za pomoćnika ministra prenosi na međupartijski nivo..."Potpuno je besmisleno da se moje lično mišljenje o nekom pojedincu prenosi na međupartnerski nivo. Ja sam rekao sve što...

Nastavak na B92...

Dinkić: Moje mišljenje o Mirkoviću lični a ne partijski stav

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Lider Ujedinjenih regiona Srbije i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je danas da je potpuno besmisleno da se njegovo lično mišljenje o postavljenju menadžera Saše Mirkovića na mesto pomoćnika ministra saobraćaja prenosi na međupartijski nivo..."Potpuno je besmisleno da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.