DINKIĆ POČASNI PREDSEDNIK

Izvor: KGsport.info, 19.Apr.2011, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINKIĆ POČASNI PREDSEDNIK

Danas je u Skupštini Grada Kragujevca na veoma posećenoj konferenciji za medije, za počasnog predsednika košarkaškog kluba Radnički izabran Mlađan Dinkić.
Uz prisustvo rukovodstva ovog kluba na čelu sa direktorom Ivanom Grujinom i trenerom Miroslavom Mutom Niklićem, koji su imali samo reči pohvale na račun gradonačelnika Veroljuba Stevanovića, dolazak Mlađana Dinkića po mišljenju svih,  može doneti >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << samo boljitak.
Prvi čovek grada, nagovestio je još  bolje dane za ovaj i do sada veoma uspešan sportski kolektiv, dok je novi počani predsenik najavio da je već stupio u kontakt sa jednom od vodećih banki u Srbiji, koja će se pridružiti pulu sponzora košarkaškog kluba Radnički. Po rečima Mlađana Dinkića, gospodin De Filipis, prvi čovek Fijata obećao je da će se i ovaj renomirani proizvođač automobila uključiti u pomoć košarkašima ka putu uspeha, tituli prvaka.
Predstavnici košarkaškog kluba uručili su Veroljubu Stevanoviću i Mlađanu Dinkiću dresove kluba sa brojem 10, a popularni Muta je na konstataciju da u klubu ne mogu igrati dva igrača sa istim brojem, u šali odgovorio da će u igru, u poslednjim četvrtinama uvoditi jednog, pa drugog.
VELIKA POJAČANJA:  Mlađan Dinkić, Muta Nikolić i Veroljub Stevanović

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.