Nikolić: Rezultati mitinga veliki

Izvor: B92, 06.Feb.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Rezultati mitinga veliki

Beograd -- Da je promenjena vlast, mediji bi javljali da je na ulicama 300-400 hiljada ljudi, izjavio je lider SNS Tomislav Nikolić povodom mitinga u u subotu u Beogradu.

Predsednik Srpske napredne stranke rekao je, u emisiji "Utisak nedelje" na TV B92, da je u subotu na miting opozicije došlo više ljudi nego što je očekivao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Recimo, da je tog dana promenjena vlast, mediji bi govorili da je bilo 300 ili 400 hiljada ljudi", naveo je Tomislav Nikolić na pitanje o broju učesnika na demonstracijama.

Nikada nije bilo ovakvog mitinga, ne treba ga upoređivati i greše oni koji to to rade. Rezultati su veliki i impresivni, nije bilo lomljenja niti incidenata, rekao je predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

Miting opozicionih stranaka predvođenih Srpskom naprednom strankom održan je u subotu ispred Doma narodne skupštine. Nije bilo incidenata, a agencijske procene su da je na skupu bilo više od 55 000 ljudi.

Sa mitinga upućena je poruka vlasti da raspiše vanredne izbore u naredna dva meseca ili će protesti biti nastavljeni.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.