Izvor: Medijski istraživački centar, 29.Okt.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mitingu SNS zvižduci za diplomatu SAD, ovacije za Konuzina

 Glasnim zvižducima i negodovanjem građana u niškoj hali Čair, danas je propraćen početak mitinga Srpske napredne stranke (SNS) kada je voditelj saopštio da je među gostima i predstavnik ambasade Sjedinjenih američkih država (SAD).
Zvižducima su pozdravljeni i predstavnici ambasada Crne Gore i Nemačke, ali je ovacijama i aplauzom pozdravljen ambasador Rusije Aleksandar Konuzin.
Članovi i simpatizeri SNS okupili su se u niškoj hali na proslavi trogodišnjice postojanja te stranke, sa koje je lider SNS Tomislav Nikolić poručio da će ta stranka pobediti na sledećim izborima kao i da građani Srbije nisu protiv Evropske unije već protiv Demokratske stranke.
'Želja građana Srbije da svoju zemlju vide u zajednici evropskih naroda je jasna . Nisu naši građani protiv evrope oni su protiv toga da demokrate još jednom po ko zna koji put iskoriste evropsku priču za pobedu na izborima', rekao je lider SNS Tomislav Nikolić.
Miting SNS u hali Čair počeo je uz muziku iz filma Roki i himnom Bože pravde. Zbog zvižduka pojedinim predstavnicima ambasada izvinili su se i potpredsednik i predsednik stranke Aleksandar Vučić  i Nikolić.
'Čestitam na hrabrosti diplomatama koji su znali da će možda emocije poneti građane.  Mi ponekad malo pogrešimo i prema gostu se ogrešimo, nije to naš običaj', rekao je Nikolić.
On je kazao da je od aprilskog mitinga SNS u Beogradu prošlo sedam meseci i da se od tada u Srbiji živi još gore ali da je ostala nada ali i porasla srdžba građana prema vlasti.
'Godine su nam pojeli ali stigosmo do izbora, i pobedićemo , moramo da pobedimo , dosta smo trpeli', rekao je Nikolić koji je dodao da Srbijom ne može da se vlada strahom.
On je poručio da će se ta stranka kada pobedi na izborima obračunati sa korupcijom i razotkriti sve vlasnike medija u Srbiji i 'osvetliti srpsku medijsku scenu i stvoriti istinsku slobodu za medije'.
Osim predstavnika SNS na mitingu su govrili i lider Nove Srbije Velimir Ilić kao i ambasador Rusije Konuzin koji je poručio da Rusija pažljivo prati dešavanja u Srbiji i da 'dobro čuje glas Srba sa stradalnog Kosova'.
'Vaša zemlja je i danas i sutra sestra velike Rusije', rekao je ambasador Ruske Federacije.
Potpredsednik SNS Aleksandar Vučić je rekao da izbori dolaze i da je mnogo veći broj građana koji žele promene nego što je onih koji žele status kvo.
On je pozvao okupljene da minutom buke pokažu predstavnicima vlasti u srbiji šta o njima misle.
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić je poručio građanima da ni jedan glas na izborima ne daju nekoj drugoj koaliciji već da svi 'stanu pod barjak koji je poneo Nikolić'.
Mitingu SNS u Nišu prisustvovali su predstavnici ambasada Alžira, Australije, Belorusije, Egipta, Indije, Kube, Norveške, Palestine, Rusije, Slovenije, Crne Gore, Tunisa Japana, Indonezije, Venecuele, Holandije, Maroka, SAD, Mađarske, Angole, Italije, Nemačke i Kine.
Na mitingu su bili i predstavnici pojedinih partija iz Crne Gore i Republike Srpske, kao i predstavnici Demokratske stranke Srbije.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri godine SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2011

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas tri godine postojanja, a lider stranke Tomislav Nikolić je poručio da će ta stranke pobediti na sledećim izborima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NAPREDNJACI: POBEDIĆEMO NA IZBORIMA

Izvor: Kurir, 29.Okt.2011

NIŠ - Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je u Nišu tri godine postojanja, a lider stranke Tomislav Nikolić je poručio da će ta stranke pobediti na sledećim izborima..."Želja građana Srbije da svoju zemlju vide u zajednici evropskih naroda jasna je. Nisu naši građani protiv Evrope, oni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.