Vučić:Uskoro optužnica protiv Miškovića

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Uskoro optužnica protiv Miškovića

Borba protiv korupcije nije samo na rečima, stižu i prve optužnice uključujući i onu protiv Miroslava Miškovića, najavio prvi potpresednik Vlade Srbije.

Lider Srpske napredne stranke i prvi potpredsednik vlade zadužen za borbu protiv korupcije Aleksandar Vučić najavio je danas u Melencima da će protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića uskoro biti podignuta optužnica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Vučić je na stranačkom skupu u Melencima poručio da bespoštedna borba protiv korupcije nije samo na rečima, ističući da prve optužnice stižu.

"Stižu prve otužnice za Agro banku, a uskoro će i za MIšković i za druge, pa će biti i suđenja. Ne radi se ovde o osveti, već o tome da naša država nije bila jača od tajkuna, da su oni odlučivali kako će i ko da vlada i upravljali našim životima. Naš je posao da stvorimo institucije i da se protiv toga borima", porručio je Vučić.

On je naglasio da će u borbi protiv korupcije sve biti isterano do kraja.

"Obećavam, isteraćemo sve do kraja, bez obzira da li se neko zove Vučić, Mišković, Viktorija grupa. Svi će odgovarati", poručio je Vučić.

Vučić je danas posetio Melence uoči dopunskih izbora za tri poslanika u pokrajinskom parlamentu.

(Tanjug Foto Tanjug Nenad Petrović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.