Svemirski brod na Autokomandi (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Apr.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svemirski brod" na Autokomandi (FOTO)

Kompanija Delta holding, u vlasništvu biznismena Miroslava Miškoviča predstavila je izgled tržnog centra na Autokomandi – Delta planet.

Foto: Delta holding

Na predstavljanju rezultata poslovanja u prvom kvartalu i planova za naredni period, kompanija je saopštila da će Delta planet biti budući ukras Autokomande.

Između ostalog, tržni centar će imati pravi park na vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zgrade.

Foto: Delta holding

Delta planet prostiraće se na 172.000 kvadratnih metara, a imaće pet nivoa.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, vrednost investicije u Delta planet je oko 200 miliona evra i taj šoping mol biće znak prepoznavanja Beograda i Srbije.

Foto: Delta holding

Autor šoping molova Delta siti u Beogradu i Podgorici, izraelski arhitekta Ami Mur, kazao je da će Delta planet biti najveći i najekskluzivniji šoping mol u regionu, da će se nalaziti na ukupnoj površini od 172.000 kvadratnih metara i da će biti zadovoljeni svi standardi zelene gradnje, odnosno najviši nivo ekološke zaštite okoline.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Delta Planet – „ukras“ Autokomande u najavi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Apr.2015, 09:25

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD – Kompanija Delta holding, u vlasništvu biznismena Miroslava Miškovića, najavila je izgradnju tržnog centra na Autokomandi – Delta planet >>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.