Na -18 stepeni Celzijusa, uz tuču u “Stefan Braunu” i pesmu Miroslava Ilića, Kopaonik ulazi u 2015!

Izvor: Svet, 31.Dec.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na -18 stepeni Celzijusa, uz tuču u “Stefan Braunu” i pesmu Miroslava Ilića, Kopaonik ulazi u 2015!

Sa mnogo manje skijaša na stazama nego ranijih godina zbog ekstremno niskih temperatura (-18 stepeni Celzijusa), Kopaonik ispraća 2014. godinu. Večeras će glavni doček po tradiciji biti u hotelu “Grand”, gde će pevati Miroslav Ilić. Slavuj iz Mrčajevaca viđen je u toku dana kako ispija kuvano vino u društvu ćerke i zeta Dragana Šutanovca.
Pored njih, od poznatih ličnosti na Kopaoniku ovih dana tradicionalno Dragan Marković Palma sa svojom svitom, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ivana Mišković Karić, Goran Karić i Marko Mišković koji poseduju nekoliko apartmana u hotelu “Grand”. Ove godine tu su i Nenad Čanak, Čedomir Jovanović sa suprugom, decom i telohraniteljima, Mateja Kežman, Nataša Ninković, Vladimir Mikić sa svojom izabranicom Jovanom
Na Kopaoniku su i Anastazija i Veljko Ražnatović koji su odlučili da Novu godinu ne dočekaju u društvu svoje majke, koja večeras peva u Beogradu.
Po ovdašnjim lokalima se inače prepričava sinoćnja opšta tuča u klubu “Stefan Braun” na Kopaoniku u kojoj su, kako saznajemo, učestvovale i neke od poznatih ličnosti i ima povređenih, ali zvaničnog policijskog saopštenja još nema.
Osim u “Grandu”, večeras će se slaviti i u “Salašu 137″, “Beogradskom prozorčetu” (nekadašnji “Lazin salaš” i “Zvrk”), popularnom “Wurstu” i brojnim drugim lokalima na najpoznatijoj srpskoj planini.
Izvor: Life Content
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) SLAVUJ IZ MRČAJEVACA OTOPIO KOPAONIK: Ovako su srpski političari proslavili Novu 2015!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2015, 17:19

Miroslav Ilić je u ponoć svima poželeo srećnu Novu godinu svojim hitom "Polomiću čaše od kristala..Miroslav Ilić sinoć je napravio opštu pometnju na Kopaoniku za doček Nove godine. Slavuj iz Mrčajevaca održao je spektakularan nastup u krcatom restoranu hotela "Grand", na kom su najviše...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.