(FOTO) SLAVUJ IZ MRČAJEVACA OTOPIO KOPAONIK: Ovako su srpski političari proslavili Novu 2015!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SLAVUJ IZ MRČAJEVACA OTOPIO KOPAONIK: Ovako su srpski političari proslavili Novu 2015!

Miroslav Ilić je u ponoć svima poželeo srećnu Novu godinu svojim hitom "Polomiću čaše od kristala

Miroslav Ilić sinoć je napravio opštu pometnju na Kopaoniku za doček Nove godine. Slavuj iz Mrčajevaca održao je spektakularan nastup u krcatom restoranu hotela "Grand", na kom su najviše uživali njegova ćerka Marija sa suprugom Šutanovcem.

Pored njih provodili su se Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Marković Palma sa suprugom, Ivica Tonćev sa ženom, Nemanja Đorđević sa društvom i mnogi drugi. Političare smo mogli da vidimo u nekom drugom svetlu - veseli, razigrani razdragani su ušli u Novu godinu. Dragan Marković Palma već 22 godine Novu godinu dočekuje na najvećoj srpskoj planini.

Pevač je u ponoć svima poželeo srećnu Novu godinu svojim hitom "Polomiću čaše od kristala, a potom su se ređali "Šta sam ja u tvom životu", "Luckasta si ti"...

Gosti su uživali u raznovrsnoj hrani, piću i odličnoj pesmi.

(D. M)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Dalo čestitao Novu godinu - do pola!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2015

Francuski internacionalac Boris Dalo izazvao je opštu "pometnju" kada je "zapretio" saigraču Aleksandru Pavloviću da će da ga "iznabadabada". Srpski ne priča tečno, ali se može reći da se za jednog momka iz zemlje "galskih petlova" snalazi više nego dobro. Poželeo je srećnu Novu godinu na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.