Mišković u policiji: Na saslušanju zbog Šarića

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2013, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković u policiji: Na saslušanju zbog Šarića

Vlasnik Delte Miroslav Mišković došao je da u svojstvu građanina da izjavu policiji u PU Novi Beograd, prenose agencije. Kako nezvanično saznajemo, Mišković je pozvan u policiju kako bi dao izjavu o povezanosti svojih firmi sa firmama Darka Šarića.

On je u 10 sati stigao u Policijsku stanicu Novi Beograd gde treba da da izjavu.
Podsetimo, vlasnik Delta Holdinga je ranije optužen za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << malverzacije sa putarskim preduzećima, trenutno se brani sa slobode, a u tom slučaju je nedavno održano pripremno ročište.
Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv Miškovića i još deset lica, a vlasnik Delte pušten je 23. jula iz pritvora u kom je proveo više od sedam meseci, nakon što je njegova kompanija uplatila jemstvo od 12 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mišković na saslušanju: Gradio Belvil Šarićevim novcem?

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2013

BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković došao je da u svojstvu građanina da izjavu policiji u PU Novi Beograd, saznaju Novosti. Kako javlja naš reporter, Mišković je navodno pozvan u policiju kako bi dao izjavu o povezanosti svojih firmi sa firmama Darka Šarića.Kako saznajemo, policija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.