Mišković se povlači iz vlasništva Presa

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković se povlači iz vlasništva "Presa"

Predsednik Delta Holdinga Miroslav Misković saopštio je danas da se povlači iz dnevnih novina "Pres", kao najveći pojedinačni vlasnik tog lista.

"Kao najveći pojedinačni vlasnik lista Pres s doneo sam odluku da se povučem iz vlasništva i prestanem sa pružanjem dalje finansijske podrške ovom beogradskom dnevniku", naveo je Mišković u saopštenju medijima.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << to je njegov "lični doprinos nastojanjima Vlade Srbije da kroz transparentne odnose u medijima i prestanak prikrivenog finansiranja i vlasništva uspostavi potpunu slobodu medija i odgovorno novinarstvo".

Mišković je takođe zahvalio čitaocima "Presa" na poverenju, a posebno novinarima koji su tom listu doneli ugled i identitet.

"Moj vlasnički udeo im nudim besplatno, uz obavezu da izmirim izdate bankovne garancije", zakoljučio je Mišković u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.