Mišković nije pretio Vučiću

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković nije pretio Vučiću

U emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92 advokat Miroslava Miškovića Zdenko Tomanović i šef radne grupe za ispitivanje privatizacije Bogdan Pušić nisu mogli da potvrde da je Mišković prilokom hapšenja pretio Vučiću.

Tomanović je demantovao pisanje medija da ga je Mišković zvao i rekao mu da prenese Vučiću da neće dočekati emisiju na RTS te večeri, a da on sigurno neće biti zadržan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u pritvoru.

Šef radne grupe za ispitivanje privatizacije Bogdan Pušić je izjavio da je Mišković očigledno veoma iznenađen hapšenjem rekao da mu je obećano mu je da neće biti uhapšen.

"Ko mu je obećao ne znamo, ali je rekao da Vučić može slobodno može da otkaže emisiju jer on neće biti uhapen.

Pušić kaže da se nije time bavio i da je o tome obaveštena direkcija policije , a da je onda to došlo do gospodina Vučića.

Adviokat Tomanović je istakao da ga je posebno iznenadio način hapšenja Miroslava Miškovića jer se on do tada odazivao na sve pozive policije.

" Nije bilo razloga da policija ujutru uz prisustvo kamera privodi Miškovića. Ja sam za to da se prikladno i formalno saopšti da se hapsi nakon saslušanja.To što se njemu stavlja na teret nigde u svetu nije krivično delo", rekao je Tomanović.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mišković priznao da je davao pare"

Izvor: B92, 16.Dec.2012

Beograd -- Mišković je na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac, ali nije pominjao imena, kaže Bogdan Pušić, šef radne grupe za ispitivanje privatizacija..."Bio sam dobar kad sam davao novac. Svima sam davao novac, rekao nam je, a na pitanje kome je davao pare, kazao nam je: Reći...

Nastavak na B92...

Advokat: Đurašković upravljao, ne Miškovići

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012

Advokat Miroslava Miškovića Zdenko Tomanović izjavio je u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji B92 da Miroslav i Mišković, iako vlasnik firme Delta M nije upravljao niti raspolagao sredstvima iste, već da je upravljačke poteze povlačio suvlasnik Nibens grupe Milo Đurašković...Mišković...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.