Mišković dao izjavu u policiji

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković dao izjavu u policiji

Vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković završio je u četvrtak oko 12.30 davanje iskaza u policiji, a nakon toga nije želeo da daje izjave novinarima koji su čekali ispred zgrade policije na Novom Beogradu.

Kako je ranije u policiji rečeno agenciji Beta, Mišković je pozvan da u svojstvu gradjanina da izjavu u vezi s povezanošću s firmama Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Vlasnik Delte je optužen za malverzacije u putarskim preduzećima zajedno sa sinom Markom i vlasnikom Nibens grupe Milom Djuraškovićem. Za to krivično delo tereti se još osam osoba.

Mišković se brani sa slobode, pošto je položio jemstvo od 12 miliona evra.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.