Milka Forcan otišla iz  Delte

Izvor: RTS, 28.Maj.2010, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milka Forcan otišla iz "Delte"

Posle dve decenije rada potpredsednica "Delta Holdinga", Milka Forcan napustila tu kompaniju. Spekuliše se da se radi o dvogodišnjem "koncepcijskom sukobu" sa vlasnikom Miroslavom Miškovićem.

Doskorašnja potpredsednica "Delta Holdinga", Milka Forcan, više ne radi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u toj kompaniji.

Na svojoj internet prezentaciji Forcan je saopštila da je završila svoje obaveze i angažovanje u toj kompaniji.

"Tokom skoro 20-godišnjeg rada u Delta Holdingu imala sam privilegiju da sarađujem i učim od mnogih domaćih i međunarodnih poslovnih ljudi", navodi Milka Forcan i najavljuje da će se u narednom periodu baviti ekonomskim i komunikacijskim uslugama i lobiranjem.

Upućeni izvori kažu da je reč o dvogodišnjem sukobu u strategiji razvoja "Delte" između vlasnika i potpredsednice.

Kako saznaje RTS, već godinu dana Milka Forcan, odbijajući da vodi poslove u Srbiji, isključivo posluje u Briselu i Vašingtonu.

Očigledno je i tome došao kraj i, posle 20 godina, Milka Forcan i Miroslav Mišković razdvajaju svoje poslovne sudbine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.