MIŠKOVIĆI NAPUSTILI SRBIJU: Marko na Ibici, tata navodno u Dubrovniku!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠKOVIĆI NAPUSTILI SRBIJU: Marko na Ibici, tata navodno u Dubrovniku!

Apelacioni sud u Beogradu u petak je naložio da se ponovo oduzmu pasoši Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku i vlasniku "Nibens grupe" Milu Đurškoviću, i produžio im meru zabrane napuštanja zemlje za tri meseca

BEOGRAD - Ni vlasnik "Delte" Miroslav Mišković, ni njegov sin Marko ne nalaze se u Srbiji. nezvanično, Miroslav Mišković se nalazi negde u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dubrovnika, dok je dan ranije Marko Mišković obavestio sudiju Specijalnog suda, da će putovati u inostranstvo, tačnije na na ostrvo Ibica u Španiji.

Apelacioni sud u Beogradu u petak je naložio da se ponovo oduzmu pasoši Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku i vlasniku "Nibens grupe" Milu Đurškoviću, i produžio im meru zabrane napuštanja zemlje za tri meseca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.