Gospođa ministarka: Gostovanje SNP-a u Narodnom pozorištu u Beogradu

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Okt.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospođa ministarka: Gostovanje SNP-a u Narodnom pozorištu u Beogradu

Srpsko narodno pozorište će sa predstavom Gospođa ministarka u okviru revije predstava “Nušiću u čast”, gostovati u Narodnom pozorištu u Beogradu, u nedelju, 19. oktobra, na Velikoj sceni u 19.30.

Reditelj predstave je Radoslav Milenković, a igraju Lidija Stevanović, Jugoslav Krajnov, Aleksandar Gajin, Jovana Mišković, Sanja Ristić Krajnov, Marko Savković, Predrag Momčilović, Marko Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Ljubica Rakić, Milovan Filipović, Milorad Kapor, Jelena Antonijević, Gordana Jošić Gajin, Tijana Maksimović, Višnja Obradović, Miroslav Fabri, Gordana Kamenarović, Olivera Stamenković, Maja Nikolić i Dragomir Pešić.

Revija predstava “Nušiću u čast” održava se povodom obeležavanja 150 godina od rođenja i u znak sećanja na Branislava Nušića.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Predstava Srpskog narodnog pozorišta u Beogradu

Izvor: Story, 17.Okt.2014

Predstava Gospođa Ministarka u okviru revije predstava gostovaće u Beogradu 19. oktobra...Lidija Stevanović, Foto: Promo..Dramska predstava Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Gospođa Ministraka Branislava Nušića, u okviru revije predstavaNušiću u čast gostovati u Narodnom pozorištu u...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.