Forcanova: Neprimereno Delti

Izvor: B92, 28.Jul.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forcanova: Neprimereno "Delti"

Beograd -- Bivša potpredsednica "Delte" Milka Forcan kaže da su se nakon njenog odlaska iz te firme desile mnoge neprimerene stvari.

Odlukom kiparskog suda vlasniku "Delte" Miroslavu Miškoviću i dalje je privremeno zabranjeno da proda Delta Maksi, dok se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utvrdi tačna vlasnička struktura u Deltinim firmama.

Ovakva odluka doneta je na osnovu dokumenta prema kome Branko Forcan, suprug Milke Forcan, ima udeo u vlasništvu nad kompanijom "Delta".

Na ovu odluku reagovali su i Miškovićevi advokati koji su uložili žalbu.

U međuvremenu o sukobu između nje i Miškovića koji je tinjao poslednje dve godine u izjavi za banjalučku ATV oglasila se i bivša potpredsednica "Delte" Milka Forcan.

"Kao što je poznato, ja sam izašla pre dva meseca iz Delte. Nakon toga su se desile neke stvari koje nisu baš ni lepe, ni primerene kompaniji kao što je 'Delta' holding", kaže Forcanova.

Forcanova kaže da čitava ova situacija njoj ne pada nimalo lako.

"Naročito nije prijatno jer 20 godina sam provela sa tim kolegama u toj firmi. Radila sam za nju najbolje što sam znala i mogla. Naravno da je sve ovo ružno, ali to je život", kaže Forcanova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.