Američki biznismen Tomas Barak hoće da ulaže u Srbiju

Izvor: TvojPortal.com, 29.Jun.2011, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki biznismen Tomas Barak hoće da ulaže u Srbiju

/press/ Jedan od najuspešnijih američkih biznismena Tomas Barak posetio je pre dva dana Srbiju, i kako Press saznaje, zainteresovan je da ovde investira.

Barak je u Srbiju doputovao u nedelju, na svega nekoliko sati, kako bi posetio kompaniju „Delta holding". Ovaj bogati biznismen stigao je u Beograd oko 10 časova ujutru, nakon čega se susreo sa vlasnikom „Delte" Miroslavom Miškovićem, sa kojim je ručao. Kako Press saznaje, Baraku je predstavljen i projekat „Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << na vodi", za koji je ocenio da je interesantan.
Tomas Barak spada među uspešnije biznismene u Americi, a vodi kompaniju „Koloni kapital", čiji je osnivač, predsednik i izvršni direktor. „Koloni kapital" je međunarodna investiciona firma koja se bavi nekretninama, sa sedištem u Los Anđelesu. Kompanija je osnovana pre tačno 20 godina, ima kancelarije širom sveta, a u 2010. je „Koloni kapital" saopštio da upravlja sa 30 milijardi dolara investicija. Barak je i kućni prijatelj predsednika Amerike Baraka Obame.Ostatak vesti pročitajte na linku

ekonomijaSrbijaulaganjeamericki biznismenTomas Barakdelta holdinggrad na vodi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.