Vučić sa Dodikom: Na stolu nema ničega, jer smo sav podvarak pojeli FOTO

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 15:58

Vučić sa Dodikom: "Na stolu nema ničega, jer smo sav podvarak pojeli" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

"Dobar sastanak sa predsednikom Republike Srpske @mdodik.official Razgovarali smo o svim ključnim pitanjima za Srbiju i Srpsku, a predsednika Dodika sam upoznao sa svim zapadnim inicijativama vezanim za KiM, kao i sveukupnom situacijom u južnoj pokrajini. Takođe, dogovorili smo se da u narednih mesec dana posetim više mesta u RS, posebno siromašnije opštine, za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će Republika Srbija pripremiti značajnu finansijsku pomoć i podršku u infrastrukturnim projektima. P.S. Na stolu, kao što vidite, nema ničega, jer smo sav podvarak pre fotografisanja pojeli", napisao je Vučić na Instagramu.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je na današnjem sastanku sa predsednikom Srbije u Beogradu dogovorena poseta Aleksandra Vučića Banjaluci krajem februara ili početkom marta.

"Dogovorili smo se da Vučić krajem februara, početkom marta dođe u Banjaluku, Republiku Srpsku, zajedno sa Vladom Srbije, gde bi se održala zajednička sednica dve vlade i Saveta za saradnju o specijalnim vezama koji čine predsednici republika, odnosno premijeri i da tako zajednički napravimo neku novu dinamiku", rekao je Dodik za RTRS nakon sastanka.

On je istakao da je sa Vučićem razgovarao o svim važnim i aktuelnim temama, uključujući situaciju na Kosovu i Metohiji i ekonomske teme.

"Međunarodni faktor, pre svega SAD, Nemačka, Francuska i Velika Britanija pokušavaju da svoju raniju brljotinu vezanu za priznanje Kosova dovedu do kraja tako što bi naterali Srbiju da eventualno kroz neku potpuno sumnjivu konstrukciju koja se predlaže, a to je da se ćuti i pusti, dovede Srbiju u ponižavajući položaj", rekao je Dodik.

On je naglasio da je najvažnije da se očuva pregovaračka pozicija.

Kada je reč o ekonomskim pitanjima, Dodik je naveo da je razgovarano o zajedničkim projektima - izgradnji autoputa od Bijeljine do Rače gde se Srbija pojavljuje kao

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDAR VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU POSLE SASTANKA SA DODIKOM, PA SE NAŠALIO: Na stolu, kao što vidite, nema ničega FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. – Dobar sastanak sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Razgovarali smo o svim ključnim pitanjima za Srbiju i Srpsku, a predsednika Dodika sam upoznao sa svim zapadnim inicijativama...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Vučić upoznao Dodika sa situacijom na KiM, najavio posetu Republici Srpskoj

Izvor: RTS, 31.Jan.2023

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i upoznao ga sa svim zapadnim inicijativama u vezi sa KiM, kao i sveukupnom situacijom u južnoj pokrajini. . "Takođe, dogovorili smo se da u narednih mesec dana posetim više mesta...

Nastavak na RTS...

Razgovarali Vučić i Dodik: O čemu su pričali i šta je bilo na stolu

Izvor: Danas, 31.Jan.2023

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izvestio je javnost preko Instagrama, o neformalnom sastanku sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.