Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024, 14:00

Vučić razgovarao sa Dodikom i patrijarhom Porfirijem

U Beogradu i drugim krajevima Srbije 5. i 6. maja biće održan veliki Vaskršnji sabor Republike Srbije i Republike Srpske, dogovoreno je na današnjem sastanku predsednika Srbije, predsednika Republike Srpske i patrijarha Porfirija, a najavljeno je donošenje važnih odluka "o opstanku srpskog naroda", saopšteno je večeras.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Imaću danas važan sastanak sa Dodikom

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je da će danas imati važan neformalni sastanak i razgovor sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom povodom različitih događaja i nagovještaja događaja u narednom periodu u cijelom regionu, kao i da će u srijedu ili četvrtak ići u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.