Jovanović: Dodik je na pogrešnom putu

Izvor: B92, 22.Maj.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Dodik je na pogrešnom putu

Sarajevo -- Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je za sarajevski Dnevni avaz da je Milorad Dodik na pogrešnom putu, kao i da nema velike razlike između njega i opozicije.

Jovanović je istakao da je i jednima i drugima isključivi orijentir Beograd, kao i da je to jedini način za opstanak na vlasti u Republici Srpskoj.

“Dodik je na pogrešnom putu i kao u pilotiranju, kada idete po pisti, imate tačku nakon koje nema povratka. Mislim da je Dodik blizu tačke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle koje više neće moći nazad“, istakao je Jovanović.

Dodao je i da su odnosi BiH i Srbije zapali u stereotipe i da u njima ima previše fraza, a da su globalno ti odnosi talac neiskrenosti i nemoćnosti da se vodi konkretna politika koja bi bila sposobna da rešava sve probleme koje su proizvele generacije političara u poslednjih skoro 30 godina.

“Mislim na ideju da možete jedno da govorite u Banjaluci, drugo u Sarajevu“, kaže Jovanović.

Osvrnuo se i na rezultate parlamentarnih izbora u Srbiji, rečima da je ključni problem to što narod nije uspeo da definiše cilj koji bi budućnost države učinio boljom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Dodik je na pogrešnom putu"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2016

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je za sarajevski Dnevni avaz da je Milorad Dodik na pogrešnom putu, kao i da nema velike razlike između njega i opozicije...Jovanović je istakao da je i jednima i drugima isključivi orijentir Beograd, kao i da je to jedini način za opstanak na vlasti u Republici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.