Islamski ekstremisti prete Dodiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2009, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamski ekstremisti prete Dodiku

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik primio je preteće pismo islamskih ekstremista, takozvanih Alahovih ratnika, potpisano sa "Bumbar", u kojem navode da će ga "poslati na Ahiret".

Islamski ekstremisti u pismu navode brojne načine na koje bi se to moglo dogoditi i podsećaju na sudbine brojnih pravoslavaca, javila je Radio-televizija RS.

Ovo je jedna u nizu brojnih pretnji koje poslednjih meseci stižu na adresu Vlade RS. Sve ove pretnje predmet su istrage MUP-a RS i drugih bezbednosnih agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Poslat ćemo te na Ahiret": Islamski ekstremisti prijete Dodiku

Izvor: Cafe.ba, 31.Okt.2009

Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik primio je prijeteće pismo islamskih ekstremista, takozvanih Allahovih ratnika, potpisano sa Bumbar, u kojem navode da će ga poslati na Ahiret.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.