HIT SNIMAK Dodik prepričava razgovor sa ambasadorom SAD: Ja da rušim crkve...?

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT SNIMAK Dodik prepričava razgovor sa ambasadorom SAD: "Ja da rušim crkve...?"

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poznat je po svom zalaganju za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srpske u okviru Dejtonskog sporazuma za BiH. Neretko se zbog toga žestoko sukobljavao sa visokim predstavnicima međunarodne zajednice, ali i diplomatama u BiH.

O tome, ali i o njegovoj želji da se predstavi kao večiti čuvar srpstva, svedoči i Dodikov govor koji je postao pravi hit na društvenim mrežama, a u kome on prepričava kako je, navodno, odgovorio bivšem američkom ambasadoru na zahtev da se sruši srpska crkva u Potočarima. Pretpostavlja se da je snimak nastao tokom neke od tribina u RS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.