Dodik zadržan u bolnici zbog iscrpljenosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik zadržan u bolnici zbog iscrpljenosti

BANJALUKA -

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik hospitalizovan je danas u poslepodnevnim časovima u Kliničkom centru Banjaluka, najverovatnije zbog iscrpljenosti, saopštila je večeras ta bolnica.

U saopštenju se navodi da je Dodik zadržan u bolnici kako bi bile obavljene sve pretrage.

"Predsednik RS Milorad Dodik zadržan je na opservaciji u Kliničkom centru i u toku su rutinske dijagnostičke procedure koje potvrđuju da je njegov organizam iscrpljen", piše u saopštenju.

Najavljeno je da će više informacija o Dodikovom zdravstvenom stanju biti poznato sutra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik hospitalizovan zbog iscrpljenosti

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik hospitalizovan je danas u poslepodnevnim časovima u Kliničkom centru Banjaluka, najverovatnije zbog iscrpljenosti, saopštila je večeras ta bolnica...U saopštenju se navodi da je Dodik zadržan u bolnici kako bi bile obavljene sve pretrage..."Predsednik...

Nastavak na Blic...

Milorad Dodik sutra izlazi iz bolnice

Izvor: S media, 10.Okt.2011

Milorad Dodik sutra će izaći iz bolnice, izjavio ministar Škrbić. Lekari su obavili sve potrebne analize. - Dodik je bio previše iscrpljen - kaže za S media portal Pero Simić, savetnik predsednika Republike Srpske. ..Zdravstveno stanje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika je dobro i on...

Nastavak na S media...

Dodik hospitalizovan u banjalučkom kliničkom centru

Izvor: Cafe.ba, 10.Okt.2011

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik nalazi se u Kliničkom centru u Banjaluci zbog iscrpljenosti organizma, a više detalja o njegovom zdravstvenom stanju biće poznato jutros nakon ljekarske vizite, rečeno je Srni u Kliničkom centru.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.