Dodik sutra sa Džonsom i Martinusom

Izvor: S media, 01.Sep.2009, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sutra sa Džonsom i Martinusom

Premijer RS Milorad Dodik razgovraće sutra u Banja Luci sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Stjuartom Džonsom i direktorom Sekretarijata Saveta EU za zapadni Balkan, istočnu Evropu i centralnu Aziju Zoltanom Martinusom.

Sastanak će biti održan u zgradi Administratvnog centra u Banja Luci, saopšteno je iz vladinog Biroa za odnose s javnošću.

Pre tog sastanka predvidjeno je da se Džons i Martinus sastanu i sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << RS Rajkom Kuzmanovićem, iz čijeg kabineta je najavljeno saopštenje za javnost posle tih razgovora.

Džons i Stjuart boraviće u dvodnevnoj poseti BiH, gde će u Banja Luci, a potom i u Sarajevu razgovarati sa predstavnicima vlasti i liderima politčkih stranaka u RS i Federaciji BiH.

Cilj posete, kako je ranije saopštila američka ambasada u Sarajevu, ostvarivanje napretka u BiH ka evroatlantskim integracijama.

Planirani su razgovori i o rešavanju pitanja državne i vojne imovine, kao i tranziciji Kancelarije visokog predstavnika u Kancleariju specijalnog predstavnika Evropske unije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.