Dodik sa predstavnicima MMF

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sa predstavnicima MMF

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas sa šefom misije medjunarodnog monetarnog fonda Kostasom Kristouom o obavezama koje je je RS preuzela u vezi sa stend baj aranžmanom sa MMF-om.

Dodik je preneo predstavnicima MMF da je RS zadržala institucionalnu i funkcionalnu stabilnost i da je obezbedjena likvidnost svih obaveza koje ima RS.

Šef misije MMF Kristou je rekao da je zadovoljan rezultatima koje je RS postigla u finansijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << disciplini i ispunjavanju preuzetih obeveza iz stend- baj aranžmana.

Kristou smatra da, ukoliko RS zadrži postojeći tempo finansisjke discipline, do kraja godine ne bi trebalo da ima problema da ispuni zacrtane ciljeve.

Na sastanku je bilo reči i o evropskom putu BiH. Tom prilikom premijer Dodik je ponovio da je RS i dalje privržena evropskom putu "uz dosledno poštovanje slova Dejtonskog sporazuma i svoje autonomije", saopšteno je iz vlade RS.

Delegacije MMF nalazi se u BiH a krajem prošle sedmice imali su razgovore u Federaciji BiH.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik razgovarao sa misijom MMF-a

Izvor: B92, 23.Avg.2010

Banjaluka -- Delegacija MMF-a je sa premijerom Republike Srpske Miloradom Dodikom razgovarala o obavezama koje je taj entitet preuzeo u vezi sa stend-baj aranžmanom..Dodik je predstavnike MMF-a obavestio da je RS zadržala institucionalnu i funkcionalnu stabilnost i da taj entitet može da servisira...

Nastavak na B92...

Interes za kreditne aražmane sa Svjetskom banke

Izvor: Capital.ba, 23.Avg.2010

BANJALUKA, Predstavnici Investiciono-razvojne banke Republike Srpske /IRB RS/ i Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ razgovarali su danas u Banjaluci o makroekonomskoj situaciji u RS i njenim budućim izgledima, procesu privatizacije u RS i planiranim aktivnostima IRB-a u 2010. godini.        ...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.