Izvor: Kurir, 11.Dec.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik oslobođen otpužbi pred sudom u Foči

BANJALUKA, 11. decembra (Tanjug) - Osnovni sud u Foči u celosti je odbio tužbeni zahtev načelnika opštine Zdravka Krsmanovića kojim je tražio da mu premijer Republike Srpske Milorad Dodik plati nematerijalnu štetu zbog klevete. Dodikov advokat Goran Bubić rekao je Tanjugu da je sud obavezao Krsmanovića da plati troškove parničnog postupka u iznosu od 2.600 konvertibilnih maraka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik oslobođen pred sudom u Foči

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2009

Osnovni sud u Foči u celosti je odbio tužbeni zahtev načelnika opštine Zdravka Krsmanovića kojim je tražio da mu premijer Republike Srpske Milorad Dodik plati nematerijalnu štetu zbog klevete...Dodikov advokat Goran Bubić rekao je Tanjugu da je sud obavezao Krsmanovića da plati troškove parničnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.