Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2022, 13:34

Dodik: Sve diplomate da se ugledaju na ruske

​ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u Istočnom Sarajevu, na obilježavanju Dana diplomata Rusije, ocijenio da bi bilo dobro da zapadne diplomate poput ruskih poštuju međunarodno pravo, uvažavaju Dejtonski sporazum i činjenicu da je BiH kao savezna ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Ruske diplomate za razliku od zapadnih uvažavaju Dejtonski sporazum i medjunarodno pravo

Izvor: Danas, 10.Feb.2022

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da bi bilo dobro da zapadne diplomate uvažavaju Dejtonski sporazum, međunarodno pravo, kao i činjenicu da je BiH kao državna zajednica sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda, na način kako to čine ruske diplomate.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.