Dodik: Prethodni su krili stradanja Srba da se drugi ne bi ljutili – sve do dolaska Vučića VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 12:29

Dodik: Prethodni su krili stradanja Srba da se drugi ne bi ljutili – sve do dolaska Vučića VIDEO

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se javnosti nakon polaganja venaca na spomen-obeležju na Petrovačkoj cesti.

Dodik je istakao da je Srbija bila sklona da potisne sve te događaje u zaborav da se drugi ne bi ljutili, sve do dolaska Vučića na vlast.

"Ovde nas je okupio predsednik Vučić, čovek koji nije oklevao da se ovde napravi spomen obeležje a, evo, sada je i došao, kao pravi patriota, čovek koji voli srpski narod gde god se on nalazio. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hoću da kažem da je Srbija bila sklona da potisne sve te događaje u zaborav da se drugi ne bi ljutili, sve do dolaska Vučića. Njegovi prethodnici nisu hteli da pravimo film o Jasenovcu da ne bi ljutili druge. To ukazuje kakav je bio mentalitet o našim stradanjima, a danas se sve to promenilo. Neka živi Republika Srpska, neka živi Republika Srbija i neka živi predsednik Aleksandar Vučić", rekao je Dodik u svom obraćanju.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.