Dodik: Osećam se potpuno bezbedno

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Osećam se potpuno bezbedno

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da se oseća potpuno bezbedno i posle otkrivanja naoružanja u hali Borik u Banjaluci, dan uoči svečane akademije povodom proslave jubileja RS.

"Najvažnije je da je došlo do razotkrivanja čitave stvari, jer je činjenica da je u dvorani Borik pronađeno naoružanje", kazao je Dodik novinarima.

On je dodao da je policija profesionalno uradila svoj deo posla, a da nadležna tužilaštva treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sprovedu dalju istragu.

Predsednik parlamenta RS Igor Radojičić rekao je da treba odati priznanje MUP RS na obavljenom poslu. "Nadam se da će istraga dovesti do saznanja da li je postojalo nešto organizovano", rekao je Radojičić novinarima.

Policija RS je 8. januara, dan pre svečane akademije u hali Borik pronašla veću količinu eksploziva i oružja. Radnik te ustanove Boško Stanišljević predao se policiji i priznao da je on uneo naoružanje u sportsku dvoranu.

Policija sada ispituje da li je Stanišljević bio povezan sa drgim osobama i zašto je naoružanje uneo u halu Borik.

Mediji su javili da je u Banjaluku stiglo deset stručnjaka MUP Srbije kako bi pomogli u razrešenju ovog slučaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.