Dodik: Ne postoji ništa

Izvor: B92, 26.Jul.2022, 09:57

Dodik: Ne postoji ništa

Banjaluka -- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ne postoji ništa što bi moglo da se uradi da se BiH ujedini.

U tom smislu, kako kaže, karikaturalno zvuče priče o podelama koje bi nastupile nekom odlukom Kancelarije visokog predstavnika.

Komentarišući sinoćnje proteste građana ispred OHR-a, koji su po pozivu SDA došli da se suprotstave najavljenim odlukama Kristijana Šmita o izmeni Ustava Federacije BiH i Izbornog zakona BiH, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dodik je u izjavi za Srnu rekao da je BiH podeljena i to je jasno svima osim onima koji u priči o jedinstvu vide svoj koncept života u BiH u kojem se pita jedan narod, a majorizuju ostala dva.

"Da od početka nisu zagovarali BiH kao zemlju muslimana, a nas ostale gledali tu samo dok prirodni priraštaj ne uradi svoje, verovatno danas ne bi protestovali, lažno se predstavljajući da su tu ime svih", naveo je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik: BiH je podeljena,ne postoji ništa sto bi je ujedinilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2022

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ne postoji ništa što bi moglo da se uradi da se BiH ujedini, pa karikaturalno zvuče priče o podelama koje bi nastupile nekom odlukom Kancelarije visokog predstavnika...Komentarišući sinoćnje proteste građana ispred OHR-a, koji su po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.