Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 10:35

Milanović objavio dokument da je procedura o dolasku Dodika na Hvar ispoštovana

Nakon niza prozivki i optužbi da je predsednik Hrvatse Zoran Milanović hteo da sakrije od javnosti nedavni susret na Hvaru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, iz njegove Kancelarije je objavljen dokument, kao dokaz da je procedura ispoštovana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik i Milanović tajno sastančili?

Izvor: B92, 28.Jul.2023

Nakon optužbi da je Zoran Milanović hteo da sakrije susret sa Miloradom Dodikom, objavljen je dokument, kao dokaz da je procedura ispoštovana..."Kako bi otklonili svaku sumnju da je Ured Predsednika Republike uredno i pravovremeno obavestio MUP RH o dolasku predsednika RS Milorada Dodika u Hrvatsku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.