Žuravljov: Đukanović ne govori istinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Mar.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuravljov: Đukanović ne govori istinu

Aleksej Žuravljov, predsjednik partije Rodina, neparlamentarne  stranke, ali bliske  stranci  ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je da crnogorski premijer Milo Đukanović govori neistine kada tvrdi da članstvo Crne Gore u NATO-u nije upereno protiv Rusije.

Žuravljov je rekao da će se ulazak Crne Gore u Alijansu negativno odraziti na odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << sa Rusijom.

Prema njegovim riječima, rukovodstvo Crne Gore, stupajući u NATO, preduzima antiruski korak, a razmišljanja o tome da on neće proizvesti posljedice djeluju naivno.

"Kada Đukanović izjavljuje kako `naše članstvo u NATO nije usmjereno protiv bilo koga, pa znači da nije usmjereno ni protiv Rusije`, on, naprosto, govori neistine", rekao je Žuravljov za podgorički "Dan".

On je ocijenio da se crnogorska vlast plaši volje naroda, jer pokušava da izbjegne referendum o ulasku države u NATO.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rodina: Članstvo Crne Gore u NATO antiruski korak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2016

Predsednik ruske partije Rodina Aleksej Žuravljov ocenio je danas da je članstvo Crne Gore u NATO "antiruski korak" i da vlast u Crnoj Gori izbegava referendum o ulasku u Severnoatlantski savez zbog straha od volje naroda...Žuravljov je podgoričkom Danu kazao da razmišljanja crnogorskog rukovodstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.