DŽET-SET BROJANICE

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽET-SET BROJANICE

Ljubav, vera i nada, ali po natalnoj karti!

Srpski džet-set, ali i svetski, totalno je opsednut narukvicama od dragog kamenja, bisera i najfinijeg srebra koje se proizvode u jednoj beogradskoj draguljarnici! Brojanice "ljubav, vera i nada" prave se na osnovu natalne karte, a kakvo dejstvo imaju, u to su se uverile mnoge poznate face s naših prostora, ali i van granica Srbije, koje ih bukvalno ne skidaju s ruke.

Jedna od prvih dama koja veruje da ove brojanice donose sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i spokoj je Milka Forcan. Prema priči upućenih, ona bez brojanice nigde ne ide, o čemu svedoči i fotografija na kojoj se jasno vidi njena narukvica od dragog i poludragog kamenja. Voditeljka Suzana Mančić takođe deli mišljenje Forcanke, pa se svoje, ali i tuđe negativne energije lišava upravo pomoću ove brojanice.

Devojka anđeoskog glasa, kako je mnogi nazivaju, Jelena Tomašević, nedavno je po preporuci prijatelja posetila draguljarnicu u centru Beograda i nabavila narukvicu, za koju smatra da će je u teškim trenucima smiriti. Pevačica Indira Aradinović Indi, koja je poznata kao veoma sujeverna osoba, nikako nije mogla da dozvoli da u svom asortimanu nema ovu čudotvornu brojanicu, a njena koleginica Zorana Pavić ima čak dve!

Pored navedenih ličnosti, brojanicu poseduju i Lin Montgomeri, supruga bivšeg ambasadora SAD u Srbiji Vilijema Montgomerija, fudbalska legenda Dušan Savić, glumica Iva Štrljić, ali i reditelj Emir Kusturica, glumac Džoni Dep, muzičar Bili Ajdol i mnogi drugi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.