Izvor: Blic, 23.Sep.2023, 09:19

Rada Manojlović priznala da se viđa sa Milanom Stankovićem, pa otkrila detalje iz njegovog života: "Monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu"

Pevačica Rada Manojlović je bila dugi niz godina u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a mnoge i danas zanima u kakvom su odnosu.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MONASI SU PROTIV TOGA: Rada nakon susreta sa Milanom otkrila detalje o njegovom životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023

Pevačica progovorila o odnosu sa bivšim...Radmila Manojlović i njen nekadašnji kolega Milan Stanković bili su u emotivnoj vezi dugi niz godina, i jedan su od retkih parova sa javne scene koji su ostali u prijateljskim odnosima...Radmila je sada otkrila zašto Stankoviću smeta tolika pažnja medija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.