Predstava Ruža, uvela na Joakimu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Apr.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Ruža, uvela" na "Joakimu"

Predstava "Ruža, uvela" po motivima Bore Stankovića, u dramatizaciji Jelene Mijović i režiji Milana Neškovića, uvrštena je u selekciju 53. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić", koji će ove godine biti održan u Pirotu, od 13. do 20. maja.

Odlukom selektora, Aleksandra Milosavljevića, na festivalu "Joakim Vujić", pored pozorišta "Bora Stanković", učestvovaće pozorišta iz Šapca, Užica, Kragujevca, Gračanice, Kraljeva i Pirota.

Nakon učešća na festivalu u Pirotu, pozorište "Bora Stanković" očekuje učešće na 62. "Sterijinom pozorju" u Novom Sadu, koje se održava od 26. maja do 3. juna.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Kragujevac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstava iz Vranja na Festivalu "Joakim Vujić" u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2017

Predstava "Ruža uvela" Bore Stankovića, u dramatizaciji Jelene Mijović i režiji Milana Neškovića, uvrštena je u selekciju 53. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić" koji će ove godine biti održan u Pirotu od 13. do 20. maja...Odlukom selektora Aleksandra Milosavljevića,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.