“Pinkove Zvezdice”: Ovi mališani su se plasirali u sledeći krug tamičenja

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pinkove Zvezdice”: Ovi mališani su se plasirali u sledeći krug tamičenja

Večeras je bilo sedam petica i ti takmičari su se direktno plasirali u sledeći krug takmičenja.
To su: Jovan, Lena, Petar, Una, Milana, Katarina i Sofija.
Nakon baraža takmičenje nastavlja i Bojan, jer je žiri odlučio da on zaslužuje da prođe dalje.

Jovan je poslednji takmičar za večeras i pevajući pesmu Željka Joksimovića “Ludak kao ja”, osvaja svih pet glasova!

Goca je zadovoljna Jovanovim nastupom, ali se sve vreme dvoumila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da li da da svoj glas, jer joj je falilo emocije u izvedbi:
“Precizno pevački jeste, ali je potrebna duša i srce u pesmi. Petica je zaslužena svakako.”
Milan mu je preporučio da radi na brzini i dinamici:
“Ovo je delovalo jako hladno i nije ostavilo utisak koji ova pesma treba da ostavi.”
“Iako je imao sve uslove da ovu pesmu izvede emotivno, to nije učinio, iako za to ima talenta”, primetila je Jelena.


Lena i večeras sjajna! Pevala je pesmu “Počnimo ljubav iz početka” i osvojila #svihpet.

“Oni će da komentarišu pevanje, ali moram da pohvalim ovaj novi stil oblačenja”, rekla je Marijana.
“Ovo je pobednički nastup”, rekla je Goca.
“Morama nešto iskrneo da ti kažem. Bila si jako dobra svih proteklih krugova, ali nisi nijednog trenutka dosegla trenutak iz prvog nastupa. A ovo sada je nadmašilo prvi utisak!“ hvalila je Goca, Lenu.
Hari je primetio da je Lena prva zablistala u ovom takmičenju:
“Vratila si taj status večeras, iako si ga izgubila u prethodnim takmičenjima. Moja Lena se vratila!“, rekao je Hari i dodao, “kvalitet je baš u tome što zna da je loša bila tada.”
“Ona se igra, ona uživa u svakom koraku u svakom stihu i improvizaciji. Ona sve to uradi i srećna je“, rekla je Leontina.


Pavle je još jedna petica za večeras!

Pevao je baladu “Vrata od bola” i dobio stojeće ovacije svih u studiju, a imao je i prateću koreografiju.
“Žene si raspametio, samo da ti kažem“, poručila mu je Marijana.
“Toliko je bilo nabijeno emocijama, što sa njegove ili sa Unine strane. Nisam znala da li da slušam ili da gledam. Jer je ovaj spoj njihove dve vibracije nešto zaista neverovatno“, rekla je Leontina.
“Ja sam bio zaleđen. Kako ona izvodi sve ovo, kako ona uspeva” oduševljen je bio Milan.
“Ona ima lajtmotiv mirisanja kose“ oduševljena je bila Leontina balerinom koja je pratila Pavla i dodala, “ovo malo pakovanje od šest godina, ljudi, ima sposobnost da ruši i kuće i zgrade, i tebi se nema šta zameriti, zaista.”



Una sa pesmom”Quattro mila baci” osvaja svih pet glasova!

“Od tebe ne možemo da očekujemo da izađeš i otpevaš pesmu na engleskom ili srpskom, to nije tvoj stil”, rekla je Marijana.
“Kao i uvek, Una dominira. Ja nemam nijednu zamerku na bilo koji njen nastup. Ona svaki put dolazi sa pesmom koja je na drugom jeziku. Ona je ta koja nas pomeri, koja ostavlja utisak na žiri i na publiku i ja tebe mnogo volim“, rekao je Milan.
Goca je do poslednjeg trenutka razmišljala da li da da glas zbog pevanja ili zbog srca koje je konstantno igralo.


Milana je otpevala pesmu “Bivši dragi” i osvojila sjajnih #svihpet!

Jelena smatra da je teško pevati Aleksandru Radović jer ima specifičnu boju glasa, ali je Milana ubacila ukrase kojih u originalu nema, sa nekom svojom bojom glasa.
“Ti sama po sebi izgleda da si domaća pop pevačica. Tu je sve kako treba, ja tu ništa ne bih dir’o“, poručio joj je Milan.
Goca se složila da je Milana bila odlična.


Melanija osvaja četiri glasa, a pevala je pesmu “Strašilo”.

“Bilo je sve super”, rekao je Hari i dodao, ” samo joj je pesma bila previše niska, gde je izgubila dosta energije. Sve bi puklo, sve bi bilo to da nije bilo tog jednog tona.”
Goca je primetila da je ona alt, pa joj ova pesma leži, za razliku od Melanije. Složila se da bi trebala biti druga intonacija.
“Ovo je jedan od njenih energičnijih nastupa”, primetio je Milan i dodao da je poslušala savete iz prethodnih emisija.


Katarina je još jedna petica za večeras, a pevala je “All I Could Do Was Cry”.

Milan je dao svoj glas u poslednjem trenutku, iako je uživao tokom čitavog trajanja pesme.
“Ona me je oduševila večeras. Jako mi se dopada kako pevaš. Imaš taj neki alt koji je božanstven i tako prija ušima“, rekla je Jelena. Po njenom mišljenju bi trebalo da peva nešto poput Nore Jones, posebno jer niko kod nas to ne radi.
Iako će uvek dobiti peticu zbog svog kvaliteta i talenta, Milan smatra da to nije bilo po njegovom ukusu. Iako voli borbu, energiju u pesmi, to ovde nije bio slučaj, ali će Katarina imati #svihpet.


Sofija je prva petica za večeras i pevala je pesmu “I will always love you”.

“Ja sam potrešen bukvalno. Meni je toliko bilo dobro da treperim. Taj anđeoski glasić me je impresionirao“, rekao je Milan. On smatra i da ne bi uživao toliko da je neka odrasla pevačica izvela ovu pesmu.
“Iako je počela nesigurno, u refrenu se nebo otvorilo”, primetila je Goca i dodala da su svi jako ponosni na ovu interpretaciju.


Bojan je pevao pesmu “Merak mi je” i osvojio, takođe, četiri glasa.

Jelena se rukovodila time da ako je prethodno bila četvorka, ovo ne može biti petica.
“Bio je dobar, i bilo je tu drhtanja u glasu, nije najbolje kontrolisao glas, ali ima super energiju. Šta god da je pevao, on je to izneo na najbolji mogući način“, rekla je Jelena.
“Kao i uvek, energiju je preneo”, smatra Milan i dodaje da Bojan ne bi trebao da ubuduće uzima pesme Zdravka Čolića, jer nema dijapazon kao Zdravko, već “nagazi na gas“ i peva do kraja.


Julija je nastupila prva večeras i osvojila četiri glasa.

Pevala je pesmu “Paparazzi” i uz sjajan scenski nastup ostavila odličan utisak.
Hariju se baš dopao nastup pa je drugi podigao stolicu, ali je u toku pesme odlučio da se, ipak, spusti. Naime, on smatra da je peti glas bio suvišan, jer je sve bilo za četiri plus.
“Nekako si mi izlazila iz orbite. Nije bilo savršeno“, rekao je Hari.
“Hari je rekao da je Leontina suvišna, i tu se slažem”, zaključio je Milan i uspeo da “otera“ Leontinu dole. Ona nije htela da se vrati dok nije dobila izvinjenje.


Šou je počeo!
Uskoro počinje još jedna epizoda najzabavnijeg i najslađeg muzičkog takmičenja, za decu do 16 godina, “Pinkove Zvezdice”.
Žiri u sastavu Jelena Tomašević, Milan Stanković, Leontina Vukomanović, Hari Varešanović i Goca Tržan ocenjivaće i večeras mlade kandidate i sigurno imati pune ruke posla.
Podršku na sceni pružiće im Marijana Mićić, a da li će i večeras mnogi od njih zablistati i podići publiku na noge, ostaje da vidimo.
Budite uz Svet.rs i pratite “Pinkove Zvezdice”.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.