Izvor: Blic, 19.Maj.2022, 08:53

OBILAZE MANASTIRE I NE RAZDVAJAJU SE Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno: "Sveštenik im je dao blagoslov za ljubav"

Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda. Dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila Milanu.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RADA I MILAN OPET ZAJEDNO - OBILAZE U PARU MANASTIRE: Sveštenik im dao blagoslov za ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022

- Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji...Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda. Dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.