Milan Stanković progovorio o razlozima zbog kojih se rastao sa Popovićem i otišao iz “Granda”

Izvor: Svet, 27.Mar.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković progovorio o razlozima zbog kojih se rastao sa Popovićem i otišao iz “Granda”

Otkad je Milan Stanković napustio “Grand” i Sašu Popovića, pa krenuo drugim putem, mnogi su javno komentarisali i preispitivali njegovu odluku.
Neki kažu da je pogrešio, drugi da nije, a sam Stanković sada gleda na taj period tako što tvrdi da svakoga može da pogleda u oči.
“Pre sedam godina sam napustio Grand zbog nekih malih stvari i malih ljudi koji su rušili veliku priču. Bilo je potresno, ali šta je, tu je. Nikome nisam neprijatelj i svakoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mogu da pogledam u oči”, rekao je Milan za “Informer”.
On je komentarisao i rilijatije.
“U Parovima je sve moguće! Taj koncept rijalitija ne bih izdržao, najveće takvo iskustvo na koje sam pristao su Pinkove zvezdice, i tamo sam mogao da doživim talenat i iskonske vrednosti dece koja su učestvovala”.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.