MILAN STANKOVIĆ ŽELEO DA SE OSTVARI U ULOZI OCA: Prča se da će se zamonašiti, a evo kako je govorio o braku i deci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 20:54

MILAN STANKOVIĆ ŽELEO DA SE OSTVARI U ULOZI OCA: Prča se da će se zamonašiti, a evo kako je govorio o braku i deci!

"Postaću tata u 40. godini"

Pevač, Milan Stanković već neko vreme nije na javnoj sceni, a kako se navodi, uskoro će se i zamonašiti.

On je već dugo u manastiru Podmaine koji se nalazi kod Budve, gde je u društvu monaha.

Upravo na ovom mestu, nalazi se njegov duhovnik, kao i bliski rođak, te je baš iz ovog razloga izbarao ovaj manastir, a sada se u javnost pojavio Milanov stari intervju, u kojem je pričao o bračnom životu kao i potomstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Postaću tata u 40. kada budem siguran da mogu da obezbedim život tom nekom novom biću onakav kakav bih ja želeo. Ne mislim da je brak nešto bitan, pogotovo ne meni u ovom trenutku. Ta neka lepa veza i potomstvo, da - izjavio je pre nekoliko godina Milan.

Milan će, kako sada stvari stoje, uoči manastirske slave, na praznik Velike Gospojine 28. avgusta, dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života, pišu domaći mediji.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.