Hoće li biti stroga?! Pevačici nije dovoljno da dete ima sluha

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li biti stroga?! Pevačici nije dovoljno da dete ima sluha

Petočlani žiri u sastavu: Leontina Vukomanović, Milan Stanković, Jelena Tomašević, Hari Verešanović i Goca Tržan, ocenjivaće mlade muzičke nade u uzrastu od 9 do 14 godina u novom muzičkom formatu “Pinkove zvezdice”. Gledaoci sa nestpljenjem očekuju početak ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << emisije, a najviše ih interesuje kakva će biti Leontina Vukomanović u tom šouu, jer ona ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom u svetu muzike. Ona se već našla u ulozi žirija na nekim festivalima.
“Biti u žiriju je užasno odgovoran i težak posao. Uvek se konsultujem sa svojim kolegama baš zato što sam bolećiva prema deci, pa bi se pre moglo reći da sam blag član žirija”, rekla je Leontina u intervjuu za Story pre izvesnog vremena. Ne sumnjamo da će takva biti u novom šou programu TV Pink.
Pevačica je još navela koji su kriterijumi pri odabiru dece koja se takmiče.
“Pored sluha i muzičkog talenta važno je da dete bude i harizmatično i da ima sposobnost nastupa i snažan i stabilan glas. Jedno je kada dete poseduje sluh i kada lepo peva po mišljenju mame, tate ili nastavnice muzičkog, ali je sasvim drugo kada treba da stane na veliku binu, pred publiku i mikrofon”, objasnila je tada Leontina.
Izvor: Opera 17
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Leontina najstrožiji sudija?! (Video)

Izvor: Svet plus, 18.Sep.2014, 00:53

U muzičkom šou programu Pinkove zvezdice jedna od članica žirija biće i Leontina Vukomanović, koja će zajedno sa svojim kolegama odlučivati o sudbini talentovane dece...Pinkove zvezdice: Počinje muzičko takmičenje za talente do 15 godina! (Video)..Leontina Vukomanović, oduvek je važila za...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.