Stefanović: Ne bežim od odgovornosti za slučaj Beko

Izvor: Press, 06.Feb.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Ne bežim od odgovornosti za slučaj Beko

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas će rezultat istrage u slučaju pokušaja ubistva biznismena Milana Beka biti vidljiv, navodeći da nikada nije bežao od odgovornosti pa neće ni u tom slučaju.
Stefanović je na pitanje da da li oseća odgovornost za istragu koja se vodi povodom pokušaja ubistva Beka, rekao da je uvek spreman da preuzme odgovornost, ali da prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << treba sačekati rezultat istrage.

"Ako se zna ko vrši istragu i istražne radnje onda bi odgovornost te osobe bila najveća... Verujem da će rezultat biti vidljiv", kazao je Stefanović, dodajući da se "nije rodio u fotelji".

Ministar unutrašnjih poslova je istakao da su rezultati policije bolji nego u prethodnom periodu, ali da oni uvek mogu biti bolji.
"Sačekajmo na rezultate istrage, pa ćemo videti ko je bio u pravu i ko je obmanjivao javnost", odgovorio je Stefanović na novinarsko pitanje.



Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Ne bežim od odgovornosti za slučaj Beko

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas će rezultat istrage u slučaju pokušaja ubistva biznismena Milana Beka biti vidljiv, navodeći da nikada nije bežao od odgovornosti pa neće ni u tom slučaju...Stefanović je, na konferenciji za novinare, upitan da li oseća odgovornost...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.