Izvor: S media, 29.Jan.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko posle saslušanja: Ukazao sam policiji pokušaj prikrivanja nezakonitosti (VIDEO)

Biznismen Milan Beko rekao je novinarima nakon šestočasovnog saslušanja u policiji da je policiji i Tužilaštvu pokušao da ukaže na razloge zbog kojih je godinama stvaran privid o navodnim nezakonitostima u postupku sekundarne privatizacije Luke Beograd.

"Mislim da sam nakon šest sati uspeo da objasnim policiji i Tužilaštvu sve okolnosti oko preuzmanja akcija Luke Beograd i da ukažem na razloge zašto je stvaran privid o navodnim nezakonitostima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u postupku sekundarne privatizacije Luke", rekao je Beko.

To se, prema njegovim rečima, pre svega odnosi na pokušaj nekih struktura da prikriju nezakonitosti oko dodeljivanja 14,1 hektara zemljišta Luke Beograd jednom drugom korisniku.

"Zatim dodeljivanja i 4,6 hektara zemljišta na Adi Huji korisniku koji nije bio zakonit", rekao je Beko.

On je napomenuo da je u vezi sa tim slučajem policiji predao svu potrebnu dokumentaciju i naglasio da je saslušan u svojstvu građanina, kao i da je saslušanju prisustvovao i tužilac.

Na pitanje da li se plaši da će da bude uhapšen kao vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, Beko nije hteo da odgovori već se brzim hodom uputio ka crnom "mercedesu" u kome ga je čekao vozač i otišao.

Saslušenje biznismena Milana Beka završeno je juče oko 17.15 časova u Upravi kriminalističke policije gde je oko šest sati odgovarao na pitanja policije u svojstvu građanina u vezi sa preduzećem "Luka Beograd".Opširnije OVDE.

Beko je zgradu Ministarstva unutrašnjih poslova napustio sam.

(S media/Tanjug)

Foto: Infobiro

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.