Ulica otvorenog srca održana u Rakovici i Novom Beogradu FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2020, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica otvorenog srca održana u Rakovici i Novom Beogradu FOTO/VIDEO

Tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca održana je ispred TC Merkator u Novom Beogradu i na Vidikovcu u organizaciji Gradske opštine Rakovica.

Okupilo se više desetina hiljada građana koji su uživali u bogatom kulturno-umetničkom programu, saopštila je Opština Novi Beograd.

Kako se navodi, u višečasovnom programu nastupali su dečji horovi, muzički bendovi i solisti, a mališani su uživali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u predstavama za decu.

Za zabavu najmlađih pobrinuli su se Deda Mraz, kostimirani animatori i drugi zabavljači.

''Najlepša poruka sa današnje Ulice otvorenog srca poslata je preko mnoštva klovnovskih nosića koji su se crveneli na licima naših sugrađana koji su, kao i svake godine, pokazali koliko su humani'', navodi se u saopštenju i dodaje da će sav prilog od kupovine klovnovskih nosića biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Gradska opština Rakovica obezbedila je više od 2.000 novogodišnjih paketića koje su mališanima podelili državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić.

Posetioci manifestacije su se zagrevali uz kuvano vino i čajeve, a nosili su ''crvene nosiće“ i druge novogodišnji rekvizite od čije prodaje su prikupljena sredstva u humanitarne svrhe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.