Turski modni lanac Vaikiki stiže na srpsko tržište

Izvor: Press, 26.Avg.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski modni lanac Vaikiki stiže na srpsko tržište

Vodeći turski distributer odeće LC Vaikiki (LC Waikiki) ulazi na srpsko tržište, otvaranjem prvog maloprodajnog objekta u Tržnom centru Merkator, u Novom Beogradu, u četvrtak 27. avgusta.
       Ova kompanija, specijalizovana za odeću i aksesoar za muškarce, žene i decu, ocenjuje srpsko tržište kao prioritetno i želi da postane jedan od tri glavna modna maloprodajna brenda u Evropi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saopštila je ta turska grupa.  Očekuju da će privući pažnju srpskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svetske trendove i, što je najvažnije, zbog pristupačnih cena  svojih proizvoda. Kako se navodi, svi LC Vaikiki maloprodajni objekti lako su prepoznatljivi po prijatnoj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.  Regionalni menadžer ove kompanije, Sinan Sahin, rekao je da je njihova prva strana investicija bila u Rumuniji 2009, posle naglog rasta u Turskoj, kada su zauzeli vodeću poziciju u sektoru. Za kratko vreme, naglasio je on, proširili su mrežu u 26 zemalja, gde raspolažu sa oko 550 prodavnica. Od tog broja na turskom tržištu posluje njih 400. 
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.