TERENI, POLIGONI, LUNA PARK Porodični vikend na Novom Beogradu okupio brojne mališane

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERENI, POLIGONI, LUNA PARK Porodični vikend na Novom Beogradu okupio brojne mališane

Manifestacija "Porodični vikend", u organizaciji opštine Novi Beograd, danas je okupila više hiljada sugrađana, a bogat program namenjen celoj porodici očekuje se i sutra ispred TC Merkator u Bulevaru Zorana Đinđića od 09.00 do 19.00 časova.

Najmlađi sugrađani danas su se zabavljali na sportskom poligonu motorike, terenima za košarku, saobraćajnom poligonu, kao i u luna parku.

Mnogi su se oprobali i na slikarskoj radionici, a deca i njihovi roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imali su priliku da uživaju u muzičkim nastupima novobeogradskih osnovnih i srednjih škola, kao i u nastupu dečjeg hora "Čarolija".

Mađioničar Igor prisutne je uveo u svet mašte i iluzije, dok je skup razdrmao nastup tinejdžerskog rok benda "Master blaster", a nakon njih nastupila je i Goca Tržan.

Mnoge organizacije koje se bave humanitarnim radom kao i udruženjima koja brinu o ugroženim kategorijama društva takođe su uzela učešće na manifestaciji, a svoj rad sugrađanima će predstaviti i sutra.

Porodični vikend, koji opština Novi Beograd organizuje prvi put ove godine, sutra će se nastaviti celodnevnim programom, pa će svi posetioci moći da uživaju u muzičkom, kulturnom i sportskom sadržaju. Tada se takođe očekuje nastup benda "Master blaster", a Sara Jovanović nastupiće u 17.00 časova. Nakon njenog koncerta na binu će izaći i Marija Šerifović.
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.